ART BETON CO d.o.o.

 • logo

Place Category: Građevina i Istaknuta mjestaPlace Tags: basta, beton, cijevi, epoksidni podovi, fer beton, gvozdje, ivicnjaci, kamen i zid

 • O nama

  Preduzeće ART BETON CO D.O.O. osnovano je 1998. godine i od tada do danas stručnjaci ovog preduzeća prate svjetske trendove u primjeni novih materijala i tehnologije u oblasti proizvodnje elemenata betonske galanterije, obrade betona a posebno u sferi popločavanja i podopolagačkih radova.

  Sjedište preduzeća je u Podgorici a proizvodni pogoni u Danilovgradu i Bijelom Polju.

  Tokom godina proizvodni asortiman se upotpunjavao i proširio tako da danas skoro da i ne postoji proizvod od betona koji se u Art Betonu  ne proizvodi ili ne može proizvesti.

  Svi proizvodi Art Betona izrađeni su od najkvalitetnijih prirodnih materijala, otporni na mraz, habanje i soli za odmrzavanje. Farbani su postojanim oksidnim bojama i ispunjavaju sve ekološke standarde sve izbirljivijeg crnogorskog tržišta.

  Art Beton pločnici čine glavni dio asortimana i obuhvataju liveni i vibropresovani program ploča.

  Liveni program obuhvata preko 30 modela ploča koje se rade livenjem u PVC kalupima na vibro stolu i mogu biti sive betonske ili farbane (crvene, zelene,bijele, žute, braon, plave, crne… )

  Vibropresovani program čine jednoslojne ili dvoslojne ploče rađene od „zemnosuvog“ betona na vibro presi. Završni sloj dvoslojnih ploča radi se od kvarcnog pijeska i po zahtjevu farba.

  Proizvodnju pločnika prati i proizvodnja kompletnog pratećeg putnog mobilijara : ivičnjaci, rigole, kanalete, betonske cijevi od Ø200-Ø1500 armirane i nearmirane, betonski gabioni, betonske odbojne grede „New Jersey“ .

  Za uređenje privatnih i javnih parkovskih i dvorišnih površina u ponudi imamo i veliki izbor žardinjera, fontana, klupa, stolova, roštilja, česmi… a svi proizvodi mogu biti od betona, drobljenog mermera i farbani, štokovani ili brušeni.

  U pogonu za proizvodnju betonskih blokova, pored blokova za zidanje debljine 7,9,12,20 cm , rade se i bosirani i reljefni blokovi raznih boja i oblika, dimnjački i ventilacioni blokovi Ø130, Ø160, Ø200 , šunt elementi sa jednim ili dva otvora.

  Preduzeće ART BETON se bavi uspješno i izradom dekorativnog štampanog betona. Podovi od štampanog betona rade se od posebno projektovane mješavine betona MB30 koji se dodatno ojačava aditivima i polipropilenskim vlaknima. Raznovrsnost boja i tekstura daje mogućnost izbora i postizanja sklada i harmonije poda i prilaznih staza na objektima različite namjene.

  Za rješenje industrijskih podova u objektima koji su izloženi jakoj intezivnoj eksploataciji kao što su stovarišta i skladišta radnici Art Betona uspještno izvode fer-beton podove.

  Pored ovoga preduzeće Art Beton ima i svoj pogon za proizvodnju dekorativnog kamena. Kamen se radi u kalupima koji su urađeni direktnim preslikavanjem reljefa prirodnog kamena i namijenjen je za oblaganje cijelih zidova ili izradu detalja kako enterijera tako i eksterijera poslovnih i privatnih objekata.

  Bravarski pogon preduzeća Art Beton upješno radi elemente od kovanog gvožđa : kapije klizne i obične, unutrašnje i spoljašnje ograde, stolove, stolice,namještaj, enterijerske detalje poput svijećnjaka, držača za vino, za novine, pribora za kamin itd…

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Komentari

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  5 × 5 =